top of page

La copa de l'altre

Curtmetratge de Nausica Serra

Projecte de l'ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals)

Nadie quiere perder

Cortometraje de Pedro Solís
Teaser

Proyecto de Educación y entretenimiento de l'ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals)

Animals de Companyia

Una Càpsula de Teatre
Obra teatral

En  gira temportada 2019-2020

Una colla d’amics es reuneix per celebrar un sopar de benvinguda el dia que la Beth torna a casa després d’haver estat ingressada durant dos mesos. Però la festa sorpresa es complica quan un dels amics confessa un secret inesperat i acaben sortint els draps bruts de tots els personatges.

En un to de comèdia realista, l’obra posa en dubte els valors de l’amistat i la sinceritat, en una història d’egos i enveges que constata que la soledat i la necessitat d’afecte poden fer que tots plegats ens convertim en animals de companyia.

El Bosc

Una Càpsula de Teatre
Obra teatral
En gira temporada 2014- 2015 i 2018-2019

Un trhiller de suspens, de la dramaturga Daniela Feixas, que narra com una nit, després de dos anys cercant intensament la seva germana petita, la Judith localitza l'Adela en una cabana enmig d'un bosc. La trobada suposa un xoc per a la petita, que porta una vida solitària i mig salvatge. No han sabut res l'una de l'altra durant els últims quinze anys, i a mesura que avanci la nit s'adonaran que tampoc no en sabien res ni tan sols quan vivien sota el mateix sostre. La trobada servirà per desenterrar la veritat, que dorm al cor d'aquest bosc solitari.

Black Water

de Joan Faig, dirigit per David Iglesias

Curtmetratge

2019

Cortometraje que trata sobre la importancia de no malgastar el agua. Un recurso aparentemente ilimitado que puede generar graves problemas de supervivencia en las generaciones futuras, si no reducimos la velocidad de su consumo.

El Trinxat de la Cerdanya

Zeba Produccions

Publicitat

2019

Anunci publicitari per decidir quin tipus de turisme prefereixen els habitants de la Cerdanya. Any de la publicació 2019.

La Carbassa

La Companyia Pic Pic

Videoclip

Nº1 APM juny 2016

La Companyia Pic Pic crea la seva cançó de l’estiu 2016 titulada ‘La Carbassa’. La primera composició d’electrollatí en català que no deixa indiferent a ningú amb el segell de la companyia i el ritme que tothom s’esperava.

bottom of page