top of page

Curs trimestral

TEATRE I IMPROVISACIÓ

Un curs de teatre anual on l'alumne té la possibilitat d'apuntar-se per trimestres. Es partirà de la improvisació i la comèdia per aprendre a ser espontanis, millorar l’expressió i sortir de la rutina per prendre’s el dia a dia amb humor.

Es farà un recorregut per diversos registres teatrals que es modificaran cada tres mesos (clown, màscares, drama, comèdia, cos...) amb la finalitat que cada alumne descobreixi el propi potencial artístic en un entorn agradable i proper.

 

No hi haurà una posada en escena final però al llarg de les sessions es crearan esquetxos i gravacions en format audiovisual que serviran per millorar la seva actitud davant la càmera i poder tenir un record del resultat dels treballs realitzats a classe.

QUÈ

Treball

A través d'escenes grupals i jocs d'improvisació s'aniran adquirint noves tècniques artístiques per millorar l'expressivitat i l'epontaneïtat dels participants.

QUI

A qui va dirigit?

Per a totes aquelles persones que vulguin aprendre tècniques teatrals bàsiques i millorar la seva creativitat.

COM

Programa

En un grup reduït de persones per assegurar el creixement i la participació de cada alumne.

QUAN

Horari i durada

Un curs anual que pots fer sencer o escollir un trimestre: d'octubre a desembre, de gener a març i d'abril a juny, amb sessions setmanals els següents horaris:

  • dimarts de 18 h a 20 h

  • dimecres de 10 h a 12 h

  • dimecres de 18 h a 20 h

ON

Ubicació

El curs tindrà lloc a la sala d'assaig del Teatre Principal d'Olot. 

PERQUÈ

Finalitat

Per potenciar la part creativa, aprendre a posar humor a la vida, descobrir nous registres i treure l'actor/actriu que portes dins!

COST

Preu

37,33€ mensuals

(s'abonen en un únic pagament al començar el curs de 112€)

MATRICULA'T

Inscripcons obertes

a l'EME

Matrícules obertes a www.escolaexpressio.olot.cat o a la secretaria de l'Escola Municipal d'Expressió (de dilluns a divendres de 16h a 19:45h)

bottom of page